luni, 23 februarie 2009

A aparut catalogul Playboy Life!

Playboy: stil de viata si aventuri

Aflat la prima editie, catalogul stilului de viata PLAYBOY isi propune sa ofere o imagine cat mai cuprinzatoare a realizarilor si aspiratiilor barbatului PLAYBOY.

Trecand peste tabuuri, doborand frustrarile si inhibitiile, dorinta fireasca a omului modern de a trai mai bine a facut ca cele doua concepte – “lifestyle” si “entertainment for men” sa se impunaca elemente complementare .
Barbatul PLAYBOY a devenit dependent de stil, tinteste excelenta in domeniul tuturor standardelor de viata iar revista PLAYBOY s-a consacrat ca principal ghid de lifestyle al barbatilor din intreaga lume.

Catalogul PLAYBOY LIFE vrea sa demonstreze ca acest tip de barbat nu este o utopie, el traieste si in Romania iar comportamentul sau social nu s-a redus niciodata la admiratia pentru femeile frumoase. Dimpotriva el a facut din acestea partenere in continua aventura cotidiana. O aventura care nu inseamna doar sex dezinhibat ci racordare la toate trendurile importante ale momentului.

Catalogul PLAYBOY LIFE prezinta toate zonele de interes masculin, in 192 de pagini, intr-o forma grafica de exceptie: “Sport is Entertainment for Men”, “PLAYBOY Men & Sports”, “Summer Gadgets”, “Fashion”, “Decapotabilele anului 2007”, “Top nuduri outdoor din filme”, “House & Garden”, “Cluburi pe acoperis“

Fiind un produs PLAYBOY, nu puteau lipsi pictorialele de excep]ie: “Fata de pe iarba” – o prezinta pe superba rusoaica Kristina Baramera, iar “Woman in Sports” – este o antologie a imaginilor cu sportive celebre.

Pe langa acestea nu lipseste sectiunea de traditie a revistei – “Consilier PLAYBOY” – adaptata sezonului estival.