luni, 23 februarie 2009

Mihaela, tepuita caritabil

Evenimentele cu titlu caritabil in care vedeta Antenei 1 s-a implicat in ultimii ani, cu bani
sau doar cu numele, nu s-au dovedit a fi de fiecare data actiuni intreprinse in folosul celor mai putin norocosi.

Pentru ca s-a ars de cateva ori in trecut, Mihaela Radulescu verifica prin intermediul specialistilor activitatea fiecarei fundatii sau organizatii care ii solicita sprijinul pentru strangere de fonduri si nu se apuca de treaba pana nu primeste unda verde.

BAL INTRAT PE MANA POLITIEI

O astfel de experienta nefericita se refera la unul dintre balurile pompoase in cadrul caruia oamenii cu bani sunt invitati sa liciteze diverse obiecte. Mihaela si-a pus numele la bataie pentru promovarea evenimentului, pentru ca apoi sa se trezeasca in mijlocul unui fiasco orchestrat de o doamna de care nu auzise nimeni. Problema a intrat in atentia politiei, s-a demarat chiar si o ancheta care continua si azi, a povestit diva pentru emisiunea "Conferinta de presa", editie pe care o puteti urmari sambata, 7 iulie.

CHEF CU BANII DIN DONATII

Lipsa de profesionalism a uimit-o pe vedeta si cu o alta ocazie, cand a aflat cu stupoare ca organizatorii unei actiuni caritabile au incins un chef de zile mari cu o buna parte din banii care ar fi trebuit sa revina unor persoane lovite de soarta. "De bucurie ca au facut o treaba asa de buna, au dat o petrecere pentru care au platit cu banii stransi din donatii", a marturisit Mihaela. Moderatoarea a refuzat sa dezvaluie numele fundatiei pentru ca, intr-un final, problema a fost rezolvata:
"I-am avertizat ca banii aceia trebuie pusi la loc, indiferent de unde ar fi facut rost de ei. Si din propriul lor buzunar".

EXEMPLU DE URMAT

Alaturi de Luminita Anghel , Mihaela Radulescu s-a implicat in calitate de ambasador al United Way in Romania si in promovarea Galei Charity Dinner, cel mai important eveniment caritabil al anului, care se va desfasura in aceasta seara la Palatul Parlamentului. Biletul la concertul pe care tenorul Jose Carreras il va sustine cu aceasta ocazie costa
500 de euro. Mai multe personalitati au donat diverse obiecte pentru licitatia care va fi organizata in cadrul galei. Banii stransi astfel vor fi distribuiti de fundatia United Way catre organizatii non-guvernamentale si proiecte de caritate in sprijinul batranilor, copiilor din orfelinate, persoanelor cu nevoi speciale, bolnavilor de cancer
, de sida sau tuberculoza.