luni, 23 februarie 2009

Ronaldo, bărbat de casă

Starul lui AC Milan, Ronaldo, a petrecut o vacanţă de două săptămâni în Brazilia, la Rio de Janeiro, alături de logodnica sa, Maria Beatriz, şi de fiul lui, Ronald, din prima căsătorie cu Millene Dominguez.

După ce i-a prezentat-o mamei sale, Sofia, pe noua lui iubită, Maria Beatriz, cu care este de şase luni de zile, dar pe care a ţinut-o departe de ochii presei, Ronaldo i-a făcut cunoştinţă şi băieţelului său cu iubita sa. Cei trei au petrecut o vacanţă de două săptămâni la Rio de Janeiro, locul natal al jucătorului, iar imaginile surprinse de paparazzi ne dau de înţeles că s-au distrat de minune, exact ca o familie. Ronald, fiul "Fenomenului", trăieşte în Spania împreună cu mama lui, prima soţie a lui Ronaldo, Millene Dominguez.

De asemenea, fotbalistul nu se poate bucura în permanenţă nici de atenţia Mariei Beatriz, care locuieşte la Paris, împreună cu familia, oraş unde urmează şi cursurile Facultăţii de Construcţii. În trecut, iubita lui Ronaldo a avut o relaţie, ce a durat patru ani, cu fiul fostului pilot de Formula 1, mai exact cu Nelson Piquet junior. Aleasa starului lui AC Milan este şi ea cunoscută în lumea mondenă, obţinând titlul de Miss Argentina.

La capitolul foste iubiri, nu stă prost nici Ronaldo, jucătorul fiind cunoscut pentru femeile frumoase alături de care s-a afişat de-a lungul timpului. Daniela Ciccareli, Erika Abreu, un medic stomatolog la care şi-a făcut un tratament de albire a dinţilor, fotomodelul Raica Oliveira, Mireia Canalda sunt doar câteva dintre reprezentantele sexului frumos care au ajuns în patul brazilianului şi pe primele pagini ale ziarelor, în poze surprinse de cele mai multe ori de paparazzi.